Jamsessie

De jamsessie van Amersfoort en omstreken
Backline aanwezig

4-delig drumstel en bekkens, bas en gitaarversterker, keyboard, zanginstallatie, zangmicrofoons.

Onder begeleiding van sessieleider

Ervaren sessieleider die zelf veel nummers kan spelen. Zorgt dat een ieder aan de beurt komt.

Relaxe atmosfeer

Volume is op aangenaam niveau voor deelnemers en bezoekers jamsessie.

Vrij toegankelijk

Jamsessies zijn vrij toegankelijk voor deelnemers en bezoekers.

Podium - Muziekcafe Pitchers

Richtlijnen

Pitchers staat bekend om zijn Jamsessies waarbij wij beginnende muzikanten een podium geven. Hoe mooi is het dat je met mensen die dezelfde passie hebben, samen muziek maakt. Je kan je talenten ontwikkelen in het bijzijn van gasten. Gewoon heerlijk jammen.

Pitchers stelt instrumenten en uitversterking beschikbaar als daar met zorg mee wordt omgegaan. Muzikanten kunnen uiteraard hun eigen instrument meenemen zoals gitaar, bas, blaasinstrument of anders. Houd er wel rekening mee dat het gaat om muziek maken en niet om het ombouwen van het podium en wisselen van instrumenten.

Niet alleen beginnende muzikanten hebben hun weg gevonden naar Pitchers maar ook muzikanten die het gewoon leuk vinden om met andere mensen te spelen, maar zeker al in bands spelen van naam. Het is de bedoeling dat het gezellig is en dat er plezier wordt gemaakt en dat je van elkaar kunt leren.

De jamsessies worden geleid door een muzikant die elke aanwezige muzikant zijn moment van spelen probeert te geven in verschillende combinaties van muzikanten die aanwezig zijn. De muziekstijlen die gespeeld worden kunnen heel divers zijn, want dat is afhankelijk van welke nummers de muzikanten kunnen spelen. Over het algemeen zal er altijd een poging worden gedaan om ook jouw muziekstijl te spelen als de aanwezige muzikanten dat kunnen. Onze ervaring is dat dat wel meestal lukt en dat het verrassende resultaten geeft.

De jamsessies zijn zeker niet alleen leuk voor de muzikanten maar ook voor het bezoekende publiek. Het geeft een verrassend avondje uit onder het genot van een hapje en drankje.

Eten bij een jam?

 

Ander entertainment?